Monday, September 10, 2012

weekend yg happening

Assalamualaikum..

Weekend lepas mmg seronok. mulanya rse xnk ikut je hubby p hantar adik dia yg dh nk start blik blajar kt Puncak Alam. tp bl pk2 blik, nanti duk umah sorg2 boring plk. dh la lps blik dr Melaka ni dia duk cite pasal hantu! lagii la meremang bulu ni.. haha ok,skip cite pasal hantu ni. xde maknye... yg penting lps ni klo dia outstation lagi for sure sy akan ikot!adoyaiii... ade dh tiba masenye utk sy resign?? *still in dilemma.. 

*pause*

Sambung cite weekend lepas.
Jumaat lepas dlm pukul 10 am kami bertolak ke Puncak Alam. Hantar my adik ipar yg cuti satu sem pregnant and smpai bersalin. Alhadullilah.. everythings went so well. sian tgk dia.. tpaksa keraskan hati tinggalkan baby Khalish kt mama. hmm..Insyaallah dear... kuatkan semangat kamu. kami akn jg baby khalish sebaik mungkin.. :)

ok,lps je tol Gombak kami singgah di rumah auntie n uncle hubby kt Pandan Jaya, Tmn Chempaka. Sempat jugak la rehat, makan2 n solat jamak takdim maghrib n isyak. after that kami ke umah pakcik hubby kt Kota Damansara.. Sembang2 kjap..then terus menuju ke Puncak Alam. Smpai ke rumah sewa adik ipar, terus mndi n tidoow..

Esoknye sabtu.. bangun awal2 pg & kami di bawa breakfast kt tmpt bese budak2 uitm ni mkn. boleh tahan makanan nye.. kenyang... kami sempat gak masuk uitm puncak alam.. sgt cantik!~ atas bukit. untuk budak2 skunk.. keje dorg belajar je.. Insyaallah.. akn berjaya la korg. jgn cintaan cintun lagi ok!~

ok,xnk cite pjg2.. 

akceli yg happening nye on my weekend was...

hahaha... jumpe si kakak cantik ni laaaa....


ktorg pegi majlis rumah terbuka dato' Mukhriz Mahathir. abg sy yg ajak datang skali mkn kt cni. dh org kte mkn free serbu je la kan.. hihi.. dato' K pun ade.. tp x la smpai bergambar mcm ni. kang ade pulak yg kne pelempang nt kang. *hihi..

DCT was very cantik person!~ sah2.. mmg Premium Beautiful dia pkai.. :) arrgghh.. x sabar nk pakai PB ms pantang nanti. InsyaAllah. heee..

jom layan gamba2 ms jamuan raya kt Matrade Sabtu lepas..












No comments:

Post a Comment