Tuesday, September 11, 2012

Pengumuman!!~

Assalamualaikum...

Kepada belum lg add SK Valerie.. sgt2 dialu2kan add yanei ye.. InsyaAllah.. yanei akn update stock, status n etc dari semasa ke semasa. yanei byk jual barang secara offline.

alhamdulillah.. Jualan produk2 Mekar Semilu dh semakin dikenali ramai. rmai dh dpt positive feedback hasil dri penggunaan secara consistent ye!~ hoooraaayy sgt2 hepi. ooowwh...pd yg masih belum tau,yanei pun ade beberapa lagi produk2 yg yanei jual. samada on9 dan offline. dan jgn bimbang, pada sape2 yg sms, kol... Insyaallah.. yanei akan reply secepat yg mungkin. almaklumlah.., siang seharian kerja.. petang lepas kerja.. pd yg nk COD barang.. yanei uruskan yg customer dulu.. hati customer kne jaga btol2!~ heehee
after settled sume..

barulah blik rumah masak untuk suami tersayang... :) syukur dpt suami yg sgt memahami isteri dia yg sorg ni. tambah2 lgi sejak preggy ni.. lagi la bertambah layanan dia pd yanie. thanks so much hubby!!~

ok,cukup dh.. asyik membebel je mula2 tu kan??

yanei nk share kt cni..

Kepada yg berada di sekitar Bandar Kerteh, Dungun, Kemaman dan tmpt2 yg sekitar dgnnya ni, klo nak order produk skincare Mekar Semilu and produk2 Catalyst!!~ jgn segan2 SMS/CALL Yanei di 013-678 9956 utk order & Cash On Delivery barang yg di inginkan ye!!~

No comments:

Post a Comment