Thursday, September 27, 2012

oh... sukenye!~

assalamualaikuumm..

alhamdulillah.. pagi td yanei buat nasi goreng telur utk encek suami tercinta. bangun awal pagi gtu.. heheee.. before this mmg selalu si dia je yg bangun dulu... uisshh...ape nk jd daaa.. tp since dr last ite lg dia request nk mkn nasi goreng yg sy buat.. smpai dia awal2 lg tlg masak nasi. so me just bangun tumbuk bawang n goreng je nasi tu...

yg terharu nye.. lps bekpes je dia kol ext ofis ni ckp nasi goreng tu sooodaaappp... owwwhh... sungguh terharu!! tp dlm hati... aku letak ape je, telur je kot. tu pun goreng dulu telur tu.. then tumbuk2. terus campur2 dgn nasi.. alahaaaii.. dia ckp, air tangan isteri.. letak ape pun. msti sedap.. ye sy tau. sy mmg jarang skali masak kan utk dia. xtau la.. sejak preggy malasss je.. nasib baik la ade dia yg sgt membantu.. :) tq lalink!!~ insyaallah... klu yanei larat plus rajin... yanei buat lg ye.. selalunye kami masak same2.. sy suke masakan dia, dia pulak suke masakan sy.. hehee.. lupe plk nk snap pic.. lenkali la ye..

**errmmm..ade ape2 effect x??? last nite terlajak rajin pegi berus lantai toilet.. lepas drpd tu smpi la ke ptg ni... rase sakiiit je. sengal2.. smpi nmpak perut tu sengett ke kanan dah... aiyaaak.. hopefully anak mummy kuat2 aje la ye.. ** baju sume pun dh x muat dh.. dtg opis pkai jaket sbb nk cover peyoot.. hehehee...

k daaa...

3 comments:

  1. kalo suami puji g2, maka lagi rajinlah lps nie hehehehe ehh sama dtg ofis pun pakai jacket jgk, sbb baru 12w kot, ramai yg notice ckp mcm 5bulan huhuhuhu..

    ReplyDelete
  2. jgn lasak sgt..i xberani nak berus lantai toilet sbb biasanya perlu tenaga byk time nak menyental lantai tu..doc pesan ritu cmtu..so bab toilet serah kat asben wat mas nih..:)

    ReplyDelete
  3. hehe..ye laa kan.. igtkn xde ape2. doc sllu je pesan xbley bwt kerja berat2.. ni kes terlebih rajin ni.. hahaahaaa

    ReplyDelete