Tuesday, August 28, 2012

JOM BER VCO!

NAK KURUS? TURUNKAN BERAT BADAN? KURANGKAN LEMAK? RENDAHKAN KOLESTROL? JOM BER VCO!

Minyak kelapa dara(VCO) mampu menurunkan berat badan??? Mari Kaji.

Macam mana VCO boleh kurangkan berat badan???- Minyak kelapa dara mengandungi medium chain fatty acids (MCFA) kerana tubuh badan kita mencernakan MCFA lebih mudah berbanding lemak-lemak lain.
- Ini akan menyebabkan peningkatan metabolisma, peningkatan peluang anda untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan anda dan memberikan tenaga yang lebih kepada anda.

Berapa banyak berat mampu diturunkan dgn VCO???- Jumlah berat badan yang boleh diturunkan bergantung kepada beberapa faktor.
- Memakan diet yang sihat dan disusuli senaman merupakan PERANAN UTAMA untuk memastikan penurunan berat badan jangka panjang.
- Jika anda ingin menurunkan berat badan dengan Minyak Kelapa Dara (VCO) ianya merupakan suatu proses yang perlahan, berperingkat-peringkat dan proses yang menyihatkan.

KESIMPULAN:Minyak Kelapa Dara bukanlah segala penyelesaiannya dan bukan juga jalan pintas untuk menurunkan berat badan anda. Minyak yang semulajadi ini menolong anda untuk meningkatkan metabolisma dan memastikan anda dgn lebih baik

#Anda perlu BERSENAM & mengamalkan DIET YANG SIHAT#

No comments:

Post a Comment