Sunday, August 5, 2012

Ape itu Mekar Semilu??

Assalamualaikum..

hari ni nk cerita pd sume serba sedikit tntg ape itu Mekar Semilu???
klu ade lg yg msih xtau dan tertanya-tanya ape tu?? mekar semilu?? x pernah dgr pun..
huhu.. it's ok.. meh sy ceritakan ckit ye...

Mekar Semilu adalah produk kecantikan yg bersaskan bahan-bahan semulajadi. ianya mampu membantu mengatasi pelbagai masalah kulit termasuk kulit kusam dan x bermaya, kulit tak sekata, masalah jerawat, kulit berminyak,jeragat, kulit kering, ruam n lain-lain..

Dalam tempoh seminggu ke dua minggu pemakaian produk ini, akan ada pertumbuhan sedikit jerawat baru (jgn bimbang ye.. sekejaaap je..) atau rengsa. Ini terjadi kerana sabun nya bertindak unutk membuang sel-sel kulit mati.tetapi akn mulai berkurangan dan kulit mulai bertenang, dalam tempoh dua minggu keadaan kulit akan menjadi semakin baik dan kesan ketara dapat di lihat dalam tempoh satu bulan. tiada pengelupasan dan kulit kembali dipulihkan sekiranya rosak akibat pemakaian produk- produk yang tidak sesuai, produk pegelupasan atau atau pun akibat pendedahan kepada matahari dalam jankamasa panjang.

Pemulihan kulit diikuti dgn kulit yang cerah kerana adanya serbuk mutiara iaitu ejen pemulihan semulajadi dalam produk Mekar Semilu. Poduk Mekar Semilu tidak mengandungi bahan-bahan kimia dan selamat untuk digunakan. Produk ini mendapat kelulusan KKM. Produk-produk Mekar Semuli terdiri daripada produk penjagaan wajah dan badan. Yang penting ianya buatan Malaysia, gunakan tanpa was-was ye...

love,
SK

No comments:

Post a Comment