Wednesday, May 23, 2012

Premium Beautiful

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..

Untuk update kali ni, Yanei nk update tentang pakaian dalam untuk wanita yg dh lama berada di pasaran sekarang. Pakaian dalam yg mmg sgt membantu wanita2 di luar sana untuk mendapatkan bentuk badan yg mereka idam2 kan di samping mempunyai banyak manfaat seperti boleh membakar kalori kite dgn berkali2 gandanya daripada jogging.. InsyaAllah.. :)

Alhamdulillah.. Premium Beautiful ni diperkenalkan oleh kakak ipar Yanei dh semakin berjaya dgn hasil usahanya dgn business PB ni. Dan yg terbaru beliau sanggup berhenti kerja dan menumpukan sepenuhnya  terhadap biz PB. waaa...sekejap je beliau berjaya kan?? x sampai setengah tahun dh berjaya. sgt happy dengan kejayaan beliau. :)

ok lah.. x nk membebel pjg2. mari Yanei ceritakan serba sedikit tentang ape itu Premium Beutiful  ni..



PB adalah SUPERBRANDS product, dah dpt pengiktirafan daripada Majlis Superbrand Malaysia. 70% for healthy dan 30% for beauty. Yang membuat Yanei tertarik pada PB adalah it's comes with a LIFE TIME waranty. Means, tak payah risau kalau rosak just hantar repair dan tiada bayaran dikenakan, FOC lah tue!~
Tak kiralah masa tue kita umur 40 ke 80 ke, rosak hantar repair, tapi jgnla kita bako plak.. tue xle nak tlg arr!!~ Kita just keluar duit sekali je utk PB nie... utk kegunaan SEUMUR HIDUP tue!!

PB merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.Fabrik PB nie boleh stabilkan suhu badan kita tau. Kalu surrounding kita panas, PB mampu sejukkan badan kita dan begitulah sebaliknya... Kalu kita basuh PB nie... cepat je kering, sbb kita kan nak pakai hari2, tak payah risau nak beli byk2 set. 1 set dah CUKUP!

PB nie berteknologi Far Infrared Rays (FIR) yang sgt sesuai utk proses pembentukan badan kita. Kalau nak tau apa pentingnya FIR nie kan, sebenarnya FIR nie boleh:

  • berupaya menghilangkan bau badan dan mengekalkan kesegaran badan kita
  • menggalakkan pengeluaran asid dlm badan/mengelakkan pertumbuhan bakteria
  • memulihkan sistem pernafasan/ membersihkan udara dlm badan
  • meningkatkan kadar metabolisme/ memperbetulkan sistem urat saraf
  • tumbesaran lebih teratur
  • menghalang pembiakan sel kanser
  • menyahkan kulat dan fungus dlm badan




  • Full set PB ni ada 3 pcs iaitu:

    Long Bra dan kelebihan:

    LONG BRA

    • Membentuk /Menggalakkan pertumbuhan payudara
    • Mengelakkan bengkak susu / merangsang pengeluaran susu
    • Bra berbentuk piramid menyokong payudara besar
    • Mencerahkan puting payudara
    • Memulihkan sistem penafasan terutama penyakit asthma
    • mengelakkan gastrik



        Long Girdle dan kelebihan:
    LONG GIRDLE


  • Mengurangkan sakit belakang / memulihkan sistem pernafasan terutama pesakit asthma
  • Mengempiskan perut / mengawal daripada banyak makan / meningkatkat kadar metabolisme
  • Menyokong rahim selepas bersalin/ menstabilkan hormon / membantu utk lekatkan janin
  • Mengurangkan senggugut / mengurangkan keputihan / mencantikkan punggung
  • Melancarkan peredaran darah / Mengeluarkan penyakit 



  • Waist Nippers dan kelebihan:-

    WAIST NIPPERS


    • Menghilangkan stretch mark utk para ibu selepas bersalin / membentuk pinggang
    • Menyokong tulang belakang / mengelakkan gastrik
    • Memecahkan batu karang kecil / mengempiskan perut yg boroi.
    • Mengubat lenguh kaki
    • Mengelakkan sakit pinggang / membetulkan tulang belakang
    • Elok untuk pesakit asthma / demam kuning (balut je kt anak2 yg ade asthma dn sakit kuning ni)


    No comments:

    Post a Comment