Wednesday, May 23, 2012

Lactolite... Apekah itu??

Bismillahirrahmanirrahiim..
Assalamualaikum..

Lactolite?? Apekah itu?? Fyi, Lacto-lite nie sgt sesuai utk sesiapa saja, pendek kata seluruh isi rumah x kira umur, bagus utk proses penghadaman kita.. sgt sesuai kepada yang mengalami masalah susah nak buang air aka sembelit. Ibu yg menyusukan baby pun SESUAI minum lacto-lite nie ye. 


Ingredients:
Inulin, serbuk yogurt dgn kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisioner makanan yang dibenarkan.






Jangan risau, bila kita minum lacto-lite nie , x la jadi cirit birit, sbb lacto-lite x mengandungi herba atau bahan kimia..

Lacto-lite :
  • Menggalakkan metabolisme
  • Melegakan sembelit
  • Membantu sintesis vitamin
  • Membuang toksin dalam usus yang menyebabkan pengumpulan lemak 
  • Menambah bakteria baik dalam usus untuk membantu proses penghadaman
  • Mencuci usus
  • Membantu penyerapan mineral & vitamin
Lacto-lite juga xde kesan sampingan / x mengganggu hormon.. so xyah risau2 la...

Cara nak minum:
1 sachet + 200ml air (JANGAN guna air panas) , lepas tue,, minum plain water aka sky juice banyak2 ok..!

Harga:
Ada 25 sachets sekotak (tahan utk sebulan). Harga asal RM158. Tapi utk anda Yanei bole tolak jadi RM150 je... 

So apa lagi uolls kita cepat2 pakai:
Corset PB + Lacto-lite,, tak payah susah2 nak pergi Marie France ke London Weight ke... dahla MAHAL kena maintain tue yang tak tahan $$$$$,, kena diet lagik ( x tahan nak tgk makanan2 favourite) jogging hari2.... x TAHAN!! 

*hubby pun dh start makan lactolite ni.. Alhamdulillah.. mmg berkesan. dia ckp badan terasa ringan je. ye la.. sbb ape2 yg x patut dh  di buang.. hehee..

so ape lg... igt no ni.. 013 678 9956 untuk order LACTOLITE sekarang!!~ :)

No comments:

Post a Comment