Sunday, May 27, 2012

Cerita di bulan May

Assalamualaikum...

Alhamdulillah..dlm bulan May saje..Yanei dapat bnyk surprise present from Mr. hubby!~ waaa... sayang nya kamu kepada ku.. :) hehe..

setelah sekian lama Yanei duk tergila2kan jam ni..
naahhh... dh dapat!~

And last nite... benda yg plg x sangka akn dpt. ms dh nk bertolak balik Kerteh.. *Ya Allah,akceli sgt2 terharu bl tiba2 je si dia kuarkan beg plastik besar gedabak tu btol2 dpn Yanei and at the same time dpn mama & papa dia!~ mulanye tu x perasan lg. tp bl dia suh buka plastik tu.. fuuuhhh... **rase nk terus lompat peluk dia kuat2!!~ tp oleh krn parents si dia ade.. uhuk uhuk.. terpaksa la cover 'macho'. Yanei perasan yg papa dia masuk ke dlm sambil senyum sorg2!~ aiyaaakkk.. malunye!~  

Nothing i can say.. Thank you so much dear.. InsyaAllah,kite sm2 usahakan planning kite kite tu nanti. susah senang kite tetap bersama!~

************************************************************************

Alang2 update.. 
DOKOH.
If ade sape2 berminat sila la contact Yanei ye..
InsyaAllah.. murah2 je Yanei jual. :)
boleh pakai untuk raya nanti..
sgt cantik,ade pelbagai design, kecik besar sume ade!~
Yanei akan update later ye. 
:)

###################################################################

ini si kembar.. LULU & LALA. Yanei pun x tau yg mne Lulu yg mne Lala. hehee.. de'oll ni sgt manje each other. tido smabil peluk2 lg. JELES!~ heee...

olololooo.. Manje nye!~

-
-
-
-
-
-
-

And last 3 pictures above were taken when we on da way to Chendering. Subhanallah.. sgt cantik!~ awan2 tu di kelilingi dgn pelangi. jarang kite dpt tgk sume ni. ms ni dekat Petronas Gas Berhad *alaa.. tempat la ade kes meletop last two weeks tu.. erkk!~ 



Subhanallah.. :)


No comments:

Post a Comment