Tuesday, May 29, 2012

Berpantang dgn Premium Beautiful Corset.Assalamualaikum...

Berpantang merupakan satu tempoh pahit & manis seorang wanita yang sudah bergelar ibu. Walaupun tempoh pantang selama 44 hari adalah suatu masa yang amat menguji kesabaran, boleh dikatakan kebanyakan wanita masih tekun mengamalkan tradisi ini. Dikatakan wanita yang rajin berpantang dijamin akan mendapatkan kembali potongan badan yang asal, menjadi sihat dan cergas seperti sedia kala, kelihatan jelita dan mampu mengekal minat suami. 

Terdapat banyak amalan berpantang dan yang utama ialah berbengkung. Bengkung merupakan pekara yg wajib dan harus dipakai oleh ibu yang berpantang.

"Kehamilan dan pelahiran mengganggu badan wanita dan kesemua otot-otot, tulang, urat, sendi, dan lain-lain, sudah bertukar keadaan dan menjadi kembang dan bengkak disebabkan pengaruh hormon hamil," kata Datin Sharifah. "Bengkung boleh menghempiskan perut, mengecutkan rahim bengkak dan merapatkan vagina yang telah regang dan longgar."

Ia juga dipercayai bahawa berbengkung juga boleh membantu:
  • mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya potongan badan kembali kepada bentuk asal;
  • melindungi organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali ke tempat asal;
  • mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan;
  • menggalakkan postur yang baik, justeru, membantu penyusuan bayi
  • memecahkan lemak dan selulit;
  • mencegah dari makan berlebihan.
Terdapat perbagai jenis bengkung di pasaran. Dan bengkung yang terbaik untuk dipakai ketika berpantang & pengganti kepada bengkuk tradisional ialah bengkuk Premium Beautiful…bukan hanya bengkung, satu set Premium Beautiful Corset boleh dipakai ketika berpantang.Dan ia akan memberikan kesan yg sgt cepat dan ketara. Plus ibu berpantang boleh memakai Premium Beautiful dengan sendiri tanpa bantuan daripada orang lain, menjimatkan masa & amat selesa.Premium Beautiful boleh membantu  proses pengecutan rahim dan mengempiskan kembali perut yang besar ketika mengandung samada melahirkan secara normal atau caesar. 

Even lepas berpantang ibu2 masih boleh memakai Premium Beautiful seharian sampailah ibu2 disahkan mengandung lagi sekali, tidak seperti bengkung tradisional. 

Banyak tetstimoni ibu2 yg berpantang menggunakan Premium Beautiful ni…. Memang TERBAIK…

So ambik peluang ini untuk mendapatkan Premium beautiful anda.
Call/ SmS 013-678 9956 (Yanei)

No comments:

Post a Comment