Thursday, April 12, 2012

woot!!~ woott!~ USS, here we come!~

Assalamualaikum...



InsyaAllah.. malam ni jam 10.30 pm kami akn naik bus menuju ke Johor dan esok pagi nye akn ke Universal Studio Singapore!!~ Alhamdulillah..lps kawin ni ade je tpt nk pergi. berdua je ok!~ bkn ke berdua lbh baik.. *wink! *wink!~ Semoga perjalanan kami nanti sentiasa di lindungi oleh-NYA. Mcm x caye je, Yanei akn jejak kan kaki ke USS. sblum ni duk asyik bace blog2 and dengar pengalaman plus tgk2 gambar org je.. *thanks to all the bloggers who are willing to share their great moments in USS.. pengalaman and tip2 berguna from uols akn kami gunakan setibanya kami di sana nt!~ heheee.. ape2 pun thanks a lot encek asben!~ *sayang n cinta kamu sgt2!~.. uweks.. hahaa kite tggu kemuncak honeymoon kite awal JUNE nt ye.. hehehe.. yg ni lg la x sabar kot!~ :)


*Mood *excited.heppi.takot kot!~* ngeeee....

No comments:

Post a Comment