Tuesday, April 17, 2012

i heart my new skin's face

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.. dengan perubahan yg Yanei alami sendiri sekarang ni. Selama hampir 7 bulan Yanei setia dgn produk Mekar Semilu dan Yanei dpt rase yg skinYanei dh licin,jerawat pun mmg dh x singgah kt muka. yeehhhoo!~ skin pun rse cm lembut je.. *perasan kan??? tp tu la, mulanya yanei x perasan jugak tp lepas ade a few budak2 ofis duk tegur.. plus ade yg smpai nk rse kulit pipi yanei ni,terkejut jgak laa.. heheheheee.. Alhamdulillah.. hari ni sje dh ramai yg order mintak stok baru.. yg  paling tinggi demand cam bese laa, Krim Mutiara. mcm sabun propolis dan krim siang boleh tahan sampai 2  ke 3 bulan.. sbb sabun mcm sabun buku. boleh potong kecik2. sgt jimat.. krim siang plk pakai ckit je.. dh terserlah keayuan itu.. hahaaahahaa..

tadaaa... pic ni time bru je smpai USS.

uikss... pic ni lps seharian keliling USS. time for shopping lak. sempat lg bergambar ye!~
no matter wut.. say no oily to face!~ :)





so,sape2 yg berminat nk cuba tu..
jgn segan silu contact Yanei ye..
Psssstt.... FYI,guys pn boleh pakai produk ni!~
CALL/SMS: 013-678 9956

No comments:

Post a Comment