Wednesday, March 14, 2012

REVIEW: Kad Kawen


Bosan.. mmg sgt bosan.. xjd pengubat bosan.. updated je ape2 yg rase nk update. then terase nk update and reveiw kad kawen.. jimat mmg jimat.. sbb mr.zs yg design sendiri. dan dia mmg amik tempahan buat kad kawen. :) as requested by me. just nk yg simple2,x suke kartun2 segala bagai. the most simple one. ater finalized,umi n aboh n sume sgt teruja.. sbb buat kad kad untuk org yg bace tu paham.sbb mostly kami pk kawan2 aboh n umi dpt bace dgn mata yg tak terkebil2 dek kerana font yg berbelit2.. weee..wee.. .**. jgn maraa.**.


cover (ZR Digital Printing)

dalam (ZR Digital Printing)


Alhamdulillah.. dh settle sume. for me, it's simple but nice.

Nah,ni hasilnya.. Yanei DIY ckit. just letak riben yg tepi2 kad. cute je!~ hehehehe.. :)

So pada sape2 yg sukekan kad yg simple2 mcm Yanei ni.. dan berminat nak tempah kad kawen tu..
boleh la calling or just SMS Yanei ye..

CALL/SMS: 013 678 9956

**p/s: nak design kad sendiri pon boleh.. mr.zs boleh buatkan. :)

No comments:

Post a Comment